14 Ocak 2012 Cumartesi

ZTE T98 Tabletinin Özellikleri Belli Oldu...

                
                                                                   
Çinli ZTE firması CES 2012 fuarında yeni tabletini kullanıcılara tanıttı. T98 ismini verdiği tabletinin en önemli özelliklerinden birisi sahip olduğu 4 çekirdekli işlemcisi. Tabi böyle bir işlemci ile gelmesi ile 4 çekirdekli tablet modeline bir model daha katılmış oldu. Böylelikle rekabet biraz daha kızışacak gibi görünüyor.ZTE T98 modelinin özelliklerinden kısaca bahsetmek gerekirse.


ZTE T98 Tabletinin Özellikleri:

İşlemcisi:  1.5GHz hızında 4 çekirdekli Tegra 3 işlemci
RAM: 1GB
İşletim sistemi: Android 3.2
Ekran: 7-inç 1280 x 800 çözünürlüğünde
Hafıza: 16GB
Kamera: 5 megapisel arka kamera ve 2 megapiksel ön kamera ( 1080p video kayıt destekli)
Batarya: 4000mAh
İletişim birimleri: Wi-Fi, Bluetooth ve 3G modem desteği
Bu modelin ne zaman satışa sunulacağı konusunda şimdilik bir bilgi bulunmamakta. Fakat bizim düşüncemize göre 2012′nin 2. çeyreğinde Çin’de satışa sunulacaktır. Tabi ki diğer ülkelere satışının olup olmayacağı ise merak konusu. ZTE firmasının üretmiş olduğu birçok modelin fiyatının uygun olduğundan da bahsetmek isteriz. Bu tabletin bu kadar iyi özelliklere sahip olmasından dolayı fiyatının şimdilik ne kadar olacağı belirsizliğini korumakta. Ayrıca şunu da belirtmek isteriz ki ZTE firması bu tabletin satışa başladıktan sonra Android 4.0 güncellemesini yayımlayacağını düşünüyoruz.
Umuyoruz ki bu modelin Türkiye pazarına girmesi sağlanacaktır. Böylelikle az da olsa rekabet ortamı sebebi ile fiyatlarda bir düşüş yaşanabilir. Böylelikle birçok kullanıcı daha ucuza 4 çekirdekli Android tablete sahip olabilir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder