1 Kasım 2012 Perşembe

Webmaster forumu, domain, hosting ve sunucu tavsiyelerim

İnternet ; hayat arkadaşımız...
    Desem herhalde yanlış bir tabir kullanmış olmam.Çünkü günümüzde internet bilgisayarlardan çıktı cebimize; bununla birlikte hayatımıza girdi. Artık geceleri yatağında kitap okuyanların yerini cep telefonundan internette surf yapanlar aldı. Akşam ben sana sms atarım diyenlerin yerini;
-Akşam faceden mesaj atarım diyenler aldı.
Yani hayatımız internette yaşanır oldu.



        

           İnternetin bu kadar hayatımıza girmesi insanlarda da site açma merakı ve sesini duyurma merakı sardı. Ya arkadaş bu siteler güzel sitelerde acaba bu siteler nasıl yapılıyor ve bende yapsam olur mu demeye başladı insanlar. Tabi bilgisi olan zaten bu işi biliyor ve nerelerden kaynak alacağını biliyor.
          Bilmeyenler ne yapıyor? Küçük bir araştırmadan sonra aradıkları anahtar kelimeyi buluyorlar : "WEBMASTER sitesiyle bu işi az çok öğrenebilirim."
          İyi yada kötü bir webmaster sitesi buluyorlar.Ben ise size bu webmaster sitesini öneriyorum.Her neyse bu yeni arkadaşlar buralar da geçirdikleri zamanda bol bol  hosting, domain ve  sunucu laflarını duymaya  başlıyorlar ve bunların ne olduklarını anlamaya çalışıyorlar.       Bir süre sonra fark ediyorlar ki bu domain denilen şey sitemizin ismiymiş.
     Ve gene bir süre sonra anlıyorlar ki yapacakları site  domainsiz ve hostingsiz olmuyor. Peki alalım ama nereden alalım diye araştırmaya başlıyorlar.İşte benden size bir anahtar kelime  domain ve hostinginizi bu adresten sorunsuzca ve güvenilir bir şekilde alabilirsiniz. 
      Bu işlemleri halleden kişi bir site oluşturmaya başlıyor. Oyun,haber,forum,blog vs. iyi ya da kötü bir şekilde site yapıyor.Ancak belli bir süreden sonra da kimilerinde bende acaba domain ya da hosting satabilirmiyim diye düşünmeye başlıyor.İşte bu gibi düşüncesi olanlara yine benden bir kıyak bayi hosting almak isteyenler bağlantıya tıklayarak gerekli işlemler dahilinde bayi hosting açabilir ve para kazanabilir. Benden bu kadar inşallah sizlere yardımcı olabilmişimdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder